banyan 

kapat
  1. nişantaşında abdi ipekçi caddesinde bir restaurant.asya yemekleri ağırlıklı bir mekan.füzyon yemekleri denen yeni sayılabilecek bir tarzı olan banyan'da portakal chili çıtır karides, buharda pişmiş karidesli Asya mantıları, chili ve teriyaki soslu, sakede marine edilmiş filemignon, Thai soslu Çipura, kırmızı körili derin su karidesi ve volkanik taşta pişirilmiş sebzeler en çok tercih edilen yemekler.adamakıllı içki di içilecek bir yemek kişi başı en az 80-100 ytlye denk gelecektir.düzgün kıyafetlerle gitmeniz gerektiğini söylemeye ise gerek yok sanırım.
    #34622 (televizyonçocuğu, 24.01.2006 03:08)
  2. hint inciri ağacı.
    dalları yere değdikçe yeni gövdeler ve yeni dallar oluşturan, ölümsüz olarak tanımlanan mitolojik ağaç.
    hint mitolojisinde önemli bir yeri vardır.

budha " ben banyan ağacıyım. " dediği için hindularca kutsal kabul edilir. yaşam ağacı olarak da bilinir.
    #3393077 (perseis, 13.05.2008 19:28)

© 2008 - uludağ sözlük

banyan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. banyan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banyan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni tanisilan kizla gece yolculugu yapmak » bati hayrani mahlukatlar » eskisehirspor » yeniceri » george w bush » uludag sozluk moderasyonu » yaran fikralar » jarlaxle » eqin » oss sorularinin arasina reklam almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games