banu alkan vs oya aydogan 

kapat

1. efendim, türk halkı'nın öncelikli sorunlarından biridir bu ikiliden hangisinin daha güzel olduguna karar vermek. gerçi geçmişte yapılan bir yarışmada oya aydogan'ın banu alkan'ı sollayıp birinci oldugu vakidir ama bu degerlendirme tek parametre üzerinden gittiği için gelişen ve değişen bir dünya da pek fazla anlam ifade etmemektedir.

her ne kadar banu alkan son dönemde medyada sıkça yer bulsa da, türk halkı'nın genel begeni tarzı nedeniyle oya aydogan'ı daha kendine yakın hissettiğini söylemek pek zor olmaz.
    #673139 (montajelemani, 28.09.2006 03:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

banu alkan vs oya aydogan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. banu alkan vs oya aydogan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banu alkan vs oya aydogan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about banu alkan vs oya aydogan. Copyrights of the articles are belong to their authors.