bankta oturup simit yiyen komunist 

kapat
  1. simiti seven komunisttir. simit deyince;
    (bkz: kızılay simidi)
    #3661462 (stennlord, 14.07.2008 01:44)
  2. genelde iki gözü vardır.
    #3661466 (daRkLove, 14.07.2008 01:45)
  3. kaptalistliğe doğru giden geniş, ferah bir o kadar da lüks yaşam tarzına adım atmış şanslı kişidir. (bkz: senin neyine lan simit)
    #3661485 (firavun, 14.07.2008 01:49)
  4. sokak simitcisinden aldiysa gercek; simit sarayi denen fast-food zimbirtilarindan aldiysa sahte komunisttir. ayrica kalan parasinin 1/3 uyle az demli bayat cay, kalaninin 3/5 iyle...
    #3661497 (revolter00, 14.07.2008 01:52)
  5. ayağında hurley davidson bot, üstünde polo kazakla galatasaray lisesinin önünde slogan atan komüniste göre daha dürüst olan komunisttir.

(bkz: gördüm, kınadım, küfür ettim)
    #3661520 (HoRTLaK, 14.07.2008 01:56)
  6. kola içmez, konvers giymez neresinden saldırıcaz lan buna?

işte böyle de pis bir adamdır bu.
    #3661565 (dolunayisi, 14.07.2008 02:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bankta oturup simit yiyen komunist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bankta oturup simit yiyen komunist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bankta oturup simit yiyen komunist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bankta oturup simit yiyen komunist. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » kabare dev aynasi » dervisin fikri ile zikri sorunsali » fethullah gulen » wonderful life » zulum » adanali » ixel » times meydani » tadindan yenmeyen kiz isimleri » cristiano ronaldo vs lionel messi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » salak sarki sozleri » inonu » gustav mahler » merenptah » bmw m serisi » aynada kendini opmek » for the love of god » milliyetci ve ulusalcilarin ihanet takintisi » direnc » benin