banane dmi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. banane
  2. banane ya once ben yazdim
  3. beni sevdiysen banane
  4. banane yazdan bahardan
  5. formattan banane kardesim
  6. kader utansin banane
  7. ulan hergun yuzlerce masum oluyor banane baris tan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» babanin sevgisinin anlasildigi anlar » yaran trixx hoca dersleri » sen de her sey gibi » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » allah a inanmama sebepleri » amacindan saptirilmis icatlar » arsonists get all the girls » grace park » chrome » wulfgar » aforizmalar » anlat demekle olmaz » masters of the universe » arkasi » kumru » existenz » boluspor » 1859 » alfie » cam agacinda uc fidan » ceng » tasmali cekirge » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » besiktas cola turka » hic erkekle cikmamis kiz » media player classic » iron man » krematoryumda yakilip zombi olmak » eksi oy almayi iplemeyen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa