bana sorarsaniz 

kapat
  1. fıskırtma lafıdır, ortada bir soru dolasır birileri birseyleri acıklıga kavusturmaya calısır. aradan biri bana sorarsanız diyerek saglıksız bir giris yapar ve devam eder.
    *
    #2842904 (Fhmer, 15.01.2008 20:29)
  2. ama sormadık şeklinde geçiştirilir.
    #2842989 (Aci Biber, 15.01.2008 20:45)
  3. çok bilmiş arkadaşların en çok kullandığı kelimedir.

(bkz: hayır efendim sormuyoruz.)
    #2843109 (lena, 15.01.2008 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

bana sorarsaniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana sorarsaniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana sorarsaniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siniir » cok guzel gorunuyorsun » akilsiz kasabin gerisine kacar masadi » ipek senoglu » beseri munasebetler » gerdek gecesi erkegin iktidarsiz cikmasi » can bogazdan gelir » beklediginiz lider geldi » siz de mi partiden sikildiniz » elestireceginize daha iyisini yapin diyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games