bana sik sik mektup yaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana mektup yaz lan allahsiz
  2. kurtce egitim olursa jiyan bana mektup yazamaz
  3. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  4. hayal bana yakin yar bana uzak
  5. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  6. de bana de bana kanal d bana
  7. mektup
  8. son mektup
  9. bu son mektup
  10. bir mektup

© 2008 - uludağ sözlük

bana sik sik mektup yaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana sik sik mektup yaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana sik sik mektup yaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» g36 » nerede bu ajdar » akcagerme plaji » karanliklar icinden gun dogar ya aniden » hun aski » tomas » egretileme » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » birtat » paper point a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games