bana sifre sorma butonu kaldir butonu 

kapat
  1. şahsım için elzem bir butondur zira, her girişimde bu bilgisayarda bana sifre sorma butonu na tıkladığım halde inatla şifre sorulmaya devam edilmektedir.
    #3319111 (liberalisticcommunist, 25.04.2008 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bana sifre sorma butonu kaldir butonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana sifre sorma butonu kaldir butonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana sifre sorma butonu kaldir butonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» susarak atilan cigliklar » seri eksi oy veren ibne bana takti » saatini yuz yil geriye almayan kolpa kemalist » nezihe muhittin » ics » kavimler gocune ergenekon cetesinin sebep olmasi » duzenli olarak takvim yapraklarini koparmayan kisi » metal muzik gotunuze girsin » bir kizin eline vermek » ben bunu sevdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci