bana serdar i getirin 

kapat
  1. sark bülbülü filminde gazino patronu olan dincer cekmez'in mazlum önceki elamanini cagirdiği vakit söylediği söz öbeği.

mesela yani der günün anlam ve önemine uygun bir şarki söylerim:

birakip gittin beni
    vicdansiz sabuhaaaaaa
    saaaabuhaha
    #2530584 (mulayim, 29.10.2007 00:35)
  2. (bkz: ölü ya da diri)
    #2530597 (one after 909, 29.10.2007 00:39)
  3. olası zall repliği.
    #2530756 (dalga ve golge, 29.10.2007 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

bana serdar i getirin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana serdar i getirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana serdar i getirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunluk hayatta sozluk basligi dusunmek » takkeli libos » vatan ugruna olmek istememek » fransizca » hep onun icin » ziya » nezihe muhittin » silivri cezaevi » akilda kalan roman baslangiclari » aynur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci