bana sarhos muamelesi yapma 

kapat
  1. hiç birimiz sarhoşuz*
    #972011 (simsiyah, 09.12.2006 13:47)
  2. iki sarhoş kız geceleyin... ben ve ev arkadaşım.....
    + visnelik'te vişne var mı?
    - ....................
    + a var b yok c hem var hem yok
    - ...................
    +cevaplasanıza len!
    - biz de visnelik'te oturuyoruz bizim evde cevaplasak?
    + hede hödö... imdaaat
    yaşanmıştır.
    #1181117 (mydonoser, 20.01.2007 18:59)
  3. ickiden gercekten kafayı bulup sarhos olan kişinin savunma cümlesi. (bkz: ben sarhos degilim)
    #1358659 (şenlik, 28.02.2007 18:41)
  4. sarhoşun etrafındakilere söylediği cümledir.

-ben sarhoş değilim gel öpücem gel.
    #1358669 (frosty, 28.02.2007 18:43)
  5. - bana bak kadın paranı verdik işte bana sarhoş muamelesi yapma
    + ama muamelem çok güzeldir ayol
    - ooo yeee o zaman
    #1358672 (TTTDDD, 28.02.2007 18:44)

© 2008 - uludağ sözlük

bana sarhos muamelesi yapma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana sarhos muamelesi yapma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana sarhos muamelesi yapma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atesini yolla bana » hawaii alfabesi » idrar kesesi ile keselenmek » ulu sozluk iletisim bolumunden yaran mailler » hatake kakashi » en etkileyici dizenin son dize olmasi » polizei » polis » siz de mi partiden sikildiniz » insanla ilgili basliklara kime ne yazan yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games