bana sagcilar adam olduruyor dedirtemezsiniz 

kapat
  1. suleyman demirel patentli bir söz. inananları da vardır elbet...*
    (montajelemani, 19.05.2006 14:12 ~ 14:54)
  2. "bana sagcilar adam olduruyor dedirtemezsiniz!" mealinden fikirleri zikreden zatın iktidarı zamanında, sağ militanların işlediği cinayetleri; daha az ceza almaları için siyasi boyutta göstermeyen zihniyet; bugün tam tersini deniyor.

Son günlerde cami avlusunda şeyhlerinin sakalını öpenler, yargıya güvenmedikleri için dokunulmazlıklarının kaldırılmasına direnenler ve aynı gelenekten gelerek her nasılsa "derin demokrasiquot yi kesfedenler; o zamanlar bu kişilerin en yakınlarında dolaşıyordu...

ugur mumcu nun paramparça bedenini evinin duvarına yapıştıran, hasret gultekin behcet aysan ve diğerlerini canlı canlı yakan ve binlerce masum insanı bir hedef uğruna gözünü kırpmadan feda eden yargitay baskaninibir kahraman edasıyla öldürüp dört hakimide öldürmeye azmeden ve de bir anlayış hangi anlayıştı acaba..
    (witch is back, 19.05.2006 14:52)
  3. deniz gezmiş asılırken"öldürün o bölücüyü"diyen süleymen demirel in pekte samimi olmayan sözü.
    (nightmare, 19.05.2006 15:01 ~ 15:02)
  4. (bkz: kimseyi zorla insan yapamayız)
    (africa, 19.05.2006 15:04)
  5. şuursuzca söylenmiş, sonuçları felaket olan, türk siyasi hayatında benzeri çok cümlelerdir. (bkz: benim memurum işini bilir), (bkz: kafasıyla jop kırmak).
    (suzergecer, 21.06.2006 16:10)
  6. (bkz: süleyman demirel/@redfather)
    (redfather, 30.12.2006 14:32)
  7. aslında ince cevaptır.ya da en azından öyle olduğunu umuyorum, eğer cümleyi düz mantıkla algılarsak süleyman demirel'in iq'sunun 65 filan olması lazım bu cümleyi kurmak için.ama yine de ecevit'le barışmadığı için 12 eylül'ün önemli nedenlerinden birini yaratan birisi belki bunu da demiş olabilir, bilemiyorum.
    (etienne, 19.08.2007 02:02 ~ 02:16)
  8. "Hiç tesbih tutanla silah tutan bir olur mu?" diye devam eden sözdür. Mantığa bakıp ibret alınması gerekir.
    (heathcliff, 19.08.2007 03:02)
  9. bir benzeri için:

(bkz: imam hatipli hırsız görülmedi)
    (aliterasyon, 20.02.2008 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pileli pantolon » alaca mescid » nilgun ones » hayvanli nicklerden karakter tahlili » straddle » yasaklanan sarkilar ve yasaklanma nedenleri » breathe » ismail yk allah belani versin » 19 mayis 2008 hornets spurs maci » adi ismail olanlarin sozluk kurmasi » reklam ajansi ismi arayan reklamcilar » geri donusum kukusu » seksi yazar » sehitler oratoryosu » ukte » dust in the wind » hickirik » sevgilinin kokusu » deizm » yasanak » haydar dumen e sorulan yaran sorular » geneleve gidip orospuyla sohbet etmek » dalga ve golge » dugun » nutuk » son care » ailesi sayesinde bir yere gelmis insanlar » gulben ergen » bogurtlenli recel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa