bana ragmen 

kapat
  1. nukhet duru'nun 2001 tarihli, imaj muzik tarafından yayınlanan başarılı albümü.

içinde yeralan şarkılar;

01. askindan olebilirim - 4:18
    02. fani dunya - 3:02
    03. sesini duyur - 4:28
    04. ne senden once ne senden sonra - 2:42
    05. hicbir zaman - 4:13
    06. yemen turkusu - 5:31
    07. ben buradayim - 4:52
    08. bu ask biter mi - 4:03
    09. tam zamani - 3:55
    10. yalan dersin - 4:49
    11. aldim basimi gidiyorum - 3:54
    12. tokat - 2:05
    #2830619 (leggare, 13.01.2008 01:53)
  2. hepsi birbirinden başarılı ve birbirinden güzel 12 şarkının içinde olduğu ve nukhet duru'nun ne denli değerli bir sanatçı olduğunu gözler önüne seren çok güzel bir albüm. tam bir başucu albümü.

sözlerde; zeynep talu, seda akay, mehmet teoman, cigdem talu, aytekin kurt ve kendisinin imzası var.

bestelerde; cenk taskan, danny brillant, dario farino, cristiano minellono, aytekin kurt ve melih kibar'ın imzası var.

düzenlemelerdeyse; murat uncuoglu, aytekin kurt, tansel doganay, arto tuncboyaciyan, melih kibar ve cenk taskan imzası var.

vokallerde; aysen tan, onur mete, ozlem ulusoy, arto tuncboyaciyan, sibel gursoy, aytekin kurt gibi isimler var.

müzisyen ve eşlikçilerle birlikte, projenin genişliği, güzelliği ve büyüklüğü ortaya çıkıyor;

gitar; erdem sokmen,
    davul; cengiz baysal, cezmi basegmez
    perküsyon; arto tuncboyaciyan, orhan topcuoglu
    çello; gunay uysal, murat sungu
    ney; ercan irmak,
    keman; tarik kemanci, ozcan senyaylar, murat sakarya, sami buyukcinar, ceyhun domaclioglu, levent duzagar,
    akordeon; tansel doganay,
    piyano; melih kibar,
    bas; ismail soyberk,
    kanun; gorkem okten,
    kemança; kadir verim,
    kaval; cihan yurtcu,

ve emeği geçen daha onlarca isim, kısacası alın dinleyin, beğeneceksiniz.
    #2830622 (leggare, 13.01.2008 01:53)

© 2008 - uludağ sözlük

bana ragmen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana ragmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana ragmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezme » tele lost control » hohner » havaya dikip gelisine mala vurmak » bursa » dinamometre » emo diyaloglari » enflasyon dusus egilimine girecek gorusu » onun adini duyunca kalbin carpmasi » anamas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games