bana onun kellesini getirin 

kapat
  1. Bana Onun Kellesini Getirin
    bring me the head of alfredo garcia

Vizyon:Film gösterimde değildir.
    Yönetmen:Sam Peckinpah
    Oyuncular:Warren Oates, Isela Vega, Gig Young
    Tür:Suç-Aksiyon
    Yapım:Amerikan yapımı 1974
    Süre:112 dakika
    Konusu: Zengin bir çiftlik sahibinin ismi yüz kızartıcı bir aile skandalına karışıyor. Adam en sonunda sinirleniyor ve emri veriyor: "Bana O'nun kellesini getirin!" Bunun üzerine iki silahşör yola çıkıyorlar ve kasabayı araştırmaya başlıyorlar. Burada bir piyanist olan Bennie (Warren Oates) karşılaşan silahşörler, piyaniste aradıkları adam hakkında sorular soruyorlar. Kısa bir araştırma yapan Bennie, aniden sevgilisinin olay hakkında birçok şey bildiğini öğreniyor.
    #440401 (kehribar, 19.07.2006 14:06)
  2. + mamauuutt
    - buyur ağam
    + şu ağacın yanındaki varya
    - hangisi ağam
    + olum şu kınalı olan yokmu, irice olan
    - gördüm ağam
    + bana onun kellesini getirin, canım kelle paça istedi, şöle sirkeli falan.
    #440472 (pilotmont, 19.07.2006 14:23)
  3. Vezire "ama Padişahım" dedirten cümle.
    Padişahın cevabı "tiz getirile, gelmez üse senin başın vurula".
    #483507 (hafk, 01.08.2006 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bana onun kellesini getirin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana onun kellesini getirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana onun kellesini getirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hotel california » dexter morgan » insan kendi sansini kendi yaratir » akp bu ulkenin son talihsizligidir » sogurme » grange christophe jean » yaran msn iletileri » insanlara yuksekten bakan insan » gel ama sikilirsin » webcam e kicini gosteren turbanli kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games