bana nilufer i getirin yoksa yakarim burayi 

kapat
  1. cildirmiş bir nilufer hayranin söylebileceği söz öbeğidir.

efendim olay söyle gecmektedir. bunu kelimeyi söyleyen kişi bir vakitler nilufer'i terk etmiş ve nilufer'i cokca heryerde kar var sarkisini söylemesine sebebiyet vermiştir.

gel zaman git zaman içine terkedilme acisinin yerine başka seyler koyan nilufer isimli sahis hizla basaridan basariya kosmaktadir.

bana niluferi getirin yoksa burayi yakarim diyen sahis yapmiş oldugu esekliği anlamiş bari hiç olmazsa tekrar eski günlere geri dönebilme isteği ile nilufer ile tekrar ilişki baslangici yapmak istemiştir. fakat nilufer hergelene selam söyle sarkisini söylediğinden kelli ne yazik ki bu sahis babayi almiştir.

bir yerde esekliğin acisi, bir yerde red edilmenin acisi, bir yerde pişmanlik onu tüp dolu freni patlak bedford gibi tehlikelestirmiş ve gözünü karatmiştir.

binaenaleyh esek bir kere camura düser, di mi lan benjamin. lan sen de o elindeki meselayi söndür seni simdi bir deveye yalatirim ha.
    (mulayim, 09.03.2008 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bana nilufer i getirin yoksa yakarim burayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» besiktas » arkan » pasaport cikartmak » zikerun » acibadem » kurk mantolu madonna » spore » bsg dedirten solcu zirvalari » mahcup diktatorluk » abbad » zapllp » erkeklerin yapip da kadinlarin yapamadigi seyler » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » mutalaa cinneti » var misin yok musun nursel » kulodun olayim osur osur bogulayim » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » mustafa ekmekci » drama » yuzbasi » birakin bu eski sevgili ayaklarini » hakan kadir balta » therion » nicolas leonard sadi carnot » genc bir isadamina » sopho khalvashi » tek kisilik sehir » sevisme bitirici diyaloglar » flightplan » babanin izledigi programi sevdirme cabasi » king arthur » anne » gulluoglu » eski sevgiliyi aldatmak » suleyman nazif » delikate » kendine kulup bul » turkiye de anayasa gelistirmelerine bir bakis » butun sifatlari tamlarim » faidelibilgi » the da vinci code » amanin aman » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » eksi sozluk » bir tabu olarak ataturk » tobi » ulker » rpd » akp ye kapatma davasi » moda ikonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa