bana mutfak yolu gozuktu gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere
  2. yolu babasi yaptirmis gibi yuruyen insan
  3. gibi geliyor bana
  4. yarin bana sali gibi geliyor
  5. bana lutfen insan gibi davran
  6. bugun bana pazartesi gibi geliyor
  7. anlayan el sallasin bana merhaba der gibi
  8. gibi geliyor bana yoksa suphen mi var
  9. sevistigim gibi yazabilsem nobel i bana verirlerdi
  10. eksi oy verme bana buz gibi sogurum sana

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yagmur » arkadasinin gotune kompresor basma » soruya soruyla karsilik vermek » desert eagle » erkekleri anlamanin yollari » bahcelievler lisesi » dolores claiborne » ideal seks » mufit can sacinti » ege universitesi » besiktas uskudar motorlari » soruya soruyla cevap vermek » ciplak ayak araba kullanmak » purification » hasan » 1938 » hasilat bilgisi » cien anos de soledad » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » marmara gold » beyaz atli prens beklemek » avrupa yakasi » serruh kaleli » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » ver » bana soz ver » 1858 » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa