bana melegi hatirlatti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. televizyonlara hrant dink i hatirlatti
  2. cehennem melegi
  3. sag omuz melegi
  4. olum melegi
  5. ask melegi cevat
  6. sorgu melegi
  7. sol omuz melegi
  8. kelimelerin melegi
  9. cekmece melegi
  10. huzun melegi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ta sevgilinin » 0 533 748 32 54 » osasuna » 17 agustos 2008 galatasaray kayserispor maci » sevis elim » aile buyuklerine bankamatik muamelesi yapmak » istanbul park viraj 8 » metin turkcan » temren » kalabalik ve mutlu » you will never win » ya tahammul ya sefer » merhaba ankara zirvesi » hidayet turkoglu » philip cocu » surpriz » renklendirilmis yalanlar » kafasina laptop dusen adam » sac uzatirken cekilen sikintilar » deneme » yuruyen merdiven paranoyasi » turkiye aski bu otobuse sigar mi » anlamak » uc kelime so what » fakir sozluk yazarlari » hoest » ayarci namik » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » kaynak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa