bana maval okuma 

kapat
  1. karnı bazı laflara yalanlara dolanlara masallara mavallara tok olan bazı kişilerin, yedikleri şeylerden daha fazla yemek istemediklerinde kullandıkları ve hafiften kızgınlık kokan sözler.
    #2524766 (sisley, 27.10.2007 18:53)
  2. ---bana maval okuma olum
    ___abi o zaman eskilerden bişey okuyayım zeki müren,muazzez abacı falan
    ----:S
    (bkz: iğrenç espiriler)
    #2524772 (kartal penchesi, 27.10.2007 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

bana maval okuma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana maval okuma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana maval okuma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» that was just your life » mavi lens takan yesil gozlu kiz » viski sisesine cay doldurmak » bugsbunny » turk silahli kuvvetleri » yaran tabela yazilari » dokunup kacan kucuk cocuk » keten » insanin basina gelebilecek en kotu olay » yaran diyaloglar » cok gizli irak raporu » canli bomba » asik miyiz » teb kobi tv » ucu bir arada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk futbolunun duran top hastaligi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » brothers of the lame » sevim basbug » grand theft auto iv » mustafa kemal ataturk » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » gizemli yazarlari desifre etmek » uktem ukte olsun » burda mi yersiniz paket mi yapalim » ataksi » karantinali despina » eyes wide shut » universiteye otobusle giden insan » suha ozgermi