bana kalirsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kalirsa bir soru
  2. kalirsa icinde bir derin sizi kalir
  3. kalan yalniz kalirsa giden insafsizdir
  4. icinden cikani soyle kalirsa kabiz olur
  5. icinden geleni soyle kalirsa yazik olur
  6. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  7. hayal bana yakin yar bana uzak
  8. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  9. de bana de bana kanal d bana
  10. oburu de gelmis hani bana hani bana demis

© 2008 - uludağ sözlük

bana kalirsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana kalirsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana kalirsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rap vitamin » bana bir masal anlat baba » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » mmorpg » diferansiyel denklemler » fatih tekke ve batuhan karadeniz » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » demonoid » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » fausto zonaro » klon imhotep » kazin ayagi oyle degil » birincil surec dusunme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bag it up » ezik » hebokobe » hayrunnisa gul » mr ampul » sehirler arasi yolculukta uyumak » michael wilton » istanbul un en guzel semti » canli bomba » anilingus » wordpress » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » iste gidiyorum » fight club izleyip vur bana diyen mal » sabri sarioglu