bana entry ni goster sana kim oldugunu soyleyeyim 

kapat
  1. sözlük te birinci nesillerin söylemesini beklediğim bi nevi atasözüdür.
    (bkz: ilk entrysini osmanlı zamanında giren birincinesil)
    #1975865 (karniyapyarik, 21.07.2007 00:14 ~ 00:15)
  2. boş sözdür. vatanım dersin faşist derler de o yüzden.

(bkz: anladın sen onu)
    #1975880 (thisrock, 21.07.2007 00:17)
  3. kişinin uzmanlaşmış ve ilgi alanı olarak belirlemiş olduğu konudaki üretimlerinden entry üzerinden kim olduğunun tahmin ve tahlil edilmesi.
    #3676446 (gelberiyargelberi, 17.07.2008 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bana entry ni goster sana kim oldugunu soyleyeyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana entry ni goster sana kim oldugunu soyleyeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana entry ni goster sana kim oldugunu soyleyeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi kadin parfumu » son metroda uyuyakalmak » katy perry » zenobia » idris naim sahin » yaran diyaloglar » delikanliligin kitabi » barda tanisilan ve bir daha gorulmeyen insanlar » kuyruk acisi » ateistlere laf atanlari kaka olarak gormek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games