bana da nanana yaparsin artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunu bana nasil yaparsin
  2. artik bana kizma
  3. ayrilik bana asktir artik
  4. gozlerin kirlenmis yar artik bana bakma
  5. gun gelip artik bana deger vermez oldugunda
  6. yeter artik turkcell bana mesaj yollamasin
  7. yaparsin abi
  8. ne yaparsin ulan
  9. bos zamaninda ne yaparsin sorusu
  10. ezilen rolu oynarsan prim yaparsin

© 2008 - uludağ sözlük

bana da nanana yaparsin artik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana da nanana yaparsin artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana da nanana yaparsin artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopeklerin kovaladigi ramazan davulcusu » imhotep » kevin keegan » yaran yanlis okumalar » hapkogi bzila sinesat » liberalizm » bankacilik » itu sozluk » nt » ancona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games