bana bir tanim gosterenin kirk yil kolesi olurum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana bir oy verenin bin yil kolesi olurum
  2. bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum
  3. bana bir biskrem verenin 40 yil kolesi olurum
  4. bana bir eksi oy verenin bin yil kolesi olurum
  5. bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum
  6. bana bir sukela verenin kirk yil kolesi oliyim
  7. gerekirse erkegimin kolesi olurum
  8. sen bana bakma ben senin baktigin yonde olurum
  9. o kadar makyaji bana yapsalar ben de guzel olurum
  10. kirk katir mi kirk satir mi kirk hammett mi

© 2008 - uludağ sözlük

bana bir tanim gosterenin kirk yil kolesi olurum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana bir tanim gosterenin kirk yil kolesi olurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir tanim gosterenin kirk yil kolesi olurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi » fakirlerin zengin insanlari hep elestiriyor olmasi » arzach » sortlu erkege bakmayan hatun » ne is yapiyorsun sorusuna verilecek cevaplar » sosyoloji » uludag sozluk ten soguma nedenleri » otoyolda cama carpip olen sinekler » caroline » bir ovgu kelimesi olarak pic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games