bana bir seyler soyle 

kapat

1. ebru yaşar'ın sözleri ve yorumuyla kıroluk sınırlarını zorlayan şarkısı.

Dualarinla yasamadim ki
    bedduanla nasil öleyim
    Senden bir hayir göremesem de
    Degisirsin bir gün budur dilegim

Sevdim seni pisman degilim
    Ben sana yarim düsman degilim
    Söyle söyle askim duyayim
    Seviyor musun anlat ki bileyim

Bana bir seyler söyle
    Seni seviyorum de
    Seni öpüyorum de
    Ne bileyim askimsin de

Duymadigim sözler söyle
    Artik bana canim de
    Hayatimin anlami de
    Beni mutlu et

Sevdim seni pisman degilim
    Ben sana yarim düsman degilim
    Söyle söyle askim duyayim
    Seviyor musun anlat ki bileyim

Bana bir seyler söyle
    Seni seviyorum de
    Seni özlüyorum de
    Ne bileyim askimsin de

Duymadigim sözler söyle
    Artik bana canim de
    Hayatimin anlami de
    Beni mutlu et
    #1353396 (mystery, 27.02.2007 03:00)
  2. suskunluk en büyük kendini ifade etme sanatıdır aslına ama eksik olan gürültü kısmıdır .susma bana bir şeyler söyle , gözlerinin çığlığı beni eziyor.
    #2690659 (handushka, 12.12.2007 21:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir seyler soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir seyler soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir seyler soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir seyler soyle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » judas » caylak olmamak icin kafa izni almak » ovaniova » moloz coplukleri » secmeli ders » ozlemek » yarus » matmazel » donemem » sema hastanesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tek kas » aytac durak » dudugu agzina goturen hakem » osmanli da harem » irsal » golu ilk bulanin soyledigi soz » miss evening » intro » siken form » ucuncu dunya savasi guncesi