bana bir masal anlat papa 

kapat

1. papa xvi. benedictus'un türkiye'ye ziyaretinden esin almış halk ozanı koçaklaması.

bana bir masal anlat papa
    içinde tüm oyunların
    haçlı seferlerin olsun dinler arası diyalog

içinde ayasofya olsun
    istavroz çıkarasın gönlünce her yerde

aldatırken yum gözünü
    yalanlarına aldansam bile
    venedik'inden ayrılma sakın.

içinde ruhban okulu olsun
    zırvalıklarınla dolsun.
    #911551 (larker, 26.11.2006 12:27)
  2. ironi ve ayar yüklü bana bir masal anlat baba coverıymış, güzelmiş..
    #911610 (PurpLeDreaMz, 26.11.2006 12:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir masal anlat papa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir masal anlat papa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir masal anlat papa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir masal anlat papa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cmos pili » sezer den papa ya laiklik cagrisi » ucak turbulansa girince ciglik atan yolcu » islamiyetle dinler arasi diyalog kurulamaz » papa » nissan skyline r34 » islam dininin teror dini oldugunu soylemek » papa nin sultanahmet camiinde dua etmesi » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » emre uysal » rehin hakki » bekleyenler icin » subjektif ahlak kurallari » tayyip i uzmek allah i uzmektir » bira » shevchenko fenerbahcede » dunyahakimiyeti » thunderball » ertugrul ozkok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sudancikmisbalik » adam s rib » sevgiliyi uykusunda konusturmak » icime bosalma » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » gunes ne zaman dogacak » birthday card » aura » donsuz halini gormeden bir erkekle evlenmeyin » pkk bahane para sahane