bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim 

kapat
  1. kendine güvenen ve uludağ sözlük oluşumunu daha iyi yerlere taşimayı hedefleyen her aklı başında yazar serzenişi.
    sözlük oluşumunu beğenmeyen ve uludağ sözlük modlarına akıl veren hırsını alamayıp, kendisinden feragat eden bir çok yırtıcı yazarın isyanı.
    şahsen,
    ben... zall abim bir fırsat versin, ben bu sözlüğü adam ederim. gerçi kendisi ile tanışamadım, bana bir hoşgeldin demedi ama olsun. ben şahsi kin güdecek bir insan değilim. ayrıca;
    zall abime ve mod abilerime selam söyler ellerinden öperim.
    #1746643 (tiftik kecisi, 09.06.2007 23:43 ~ 23:44)
  2. (bkz: yılmaz vural)
    #1746648 (whitewind, 09.06.2007 23:44)
  3. iddialı yazar repliği.

ne diyorsun otur bir cay iç.
    #1746662 (xsentos, 09.06.2007 23:45)
  4. (bkz: sen çizgini bozma koç)
    #1746670 (dragonhead40, 09.06.2007 23:46)
  5. çuvaldızı kendine, iğneyi başkasına batırmak....
    #1746687 (esprimakinasi, 09.06.2007 23:48)
  6. (bkz: açın tiftiğin arkasını, aman önünü)
    #1746694 (tanimadinmiben, 09.06.2007 23:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » allah var ne gam var » syd barrett » tum sarkilari guzel olan albumler » melih gokcek » serhat bayram » internet explorer » cinsel hazzi penis boyuna baglamak » fewzi1907 » karizmatik intihar yontemleri » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yogurtlu biber » yollama » fistik alerjisi » google chrome » kazandigi ilk maasiyla oyuncak araba alan yetiskin » cehennemin girisindeki olasi yazilar » benim amcamin cevresi genis » guzelligin basa bela olmasi » batur alp » ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi