bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum 

kapat
  1. kendisini son derece yalnız hisseden uuserin yakarışıdır. dikkate alsan bir türlü almasan bir türlüdür.
    #1346524 (Dave Mustaine, 25.02.2007 14:13)
  2. (bkz: sözlükte hiç arkadaşı olmamak)*
    #1346595 (dolayli zarf tumleci, 25.02.2007 14:33)
  3. nick altı entry girilmesini isteyen yazarın yakarışıdır.
    #1346687 (sophie, 25.02.2007 14:52)
  4. "sözlükte beni herkes tanır, bak istersen yaz ismimi gör. " demek isteyen userin haykırışıdır.
    #1346765 (cnkt, 25.02.2007 15:10 ~ 26.02.2007 11:42)
  5. nick altına entry dolunca bi bok olduğunu sanan yazar söylemi.

--spoiler--
    ne entryler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm altında entry yok.
    --spoiler--
    #3059617 (SAYKO5, 26.02.2008 02:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir entry girenin 40 yil kolesi olurum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » islamiyette kadinin yeri » kizlarin sevismeden once tuvalete girmesi » melike doner » yazar nicklerinin zit versiyonlari » cine gel deyince gelir mi sorunsali » jermaine o neal » karayalcin » icelt » thomas baines » yildirim turker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kopekler sadiktir » kocami bosayip seni alacagim » hocaefendiye sovup ataturk elestirildiginde kizmak » dunyayi kadinlar yonetsin » ilvanlim » ben es cinselim diye bagiran insan » 1 aralik dunya aids gunu » sut sagmanin incelikleri » moderatorden ozel mesaj almak » venedik