bana bir ben lazim bir de beni anlayan 

kapat
  1. tamamı:
    "bana bir ben lazım bir de beni anlayan
    beni bir ben anlarım bir de beni yaradan"

şeklinde olan Necip Fazıl noktalamalarından biri.
    #580535 (paradigma, 27.08.2006 02:06)
  2. (bkz: bana sen lazımsın)
    #581539 (zevk-i sefa, 27.08.2006 15:16)
  3. mevlanaya ait olan sozun giris kismidir.

butun kufurlu sozler neyzen tevfik in butun islamik sozler necip fazil in. bu hazirci anlayisla nereye kadar yahu.
    #4262566 (morgece, 21.11.2008 23:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bana bir ben lazim bir de beni anlayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir ben lazim bir de beni anlayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir ben lazim bir de beni anlayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir ben lazim bir de beni anlayan. Copyrights of the articles are belong to their authors.