bana bi sor 

kapat

1. çok duygusal bir ogün sanlısoy şarkısı.ogün'ün 2. albümü 'o gün' de yer alır,insanı da kendinden alır. *
    #521952 (komplikasyon, 10.08.2006 15:57)
  2. Gözüm sende görünmem, sesim çıkmaz duyulmam
    Yanında yalnızken, sana vuruldum ben
    Düşe kalka peşinde, gerçeklerle benim işim ne?
    Akıllı kalmam zor, yüzün hayalimdeyken
    Sesin yoksa da resmin var
    Başımda dumanlar, yoluma çıkarsan

Ay aşk bana bi sor, sensiz nasıl geçti bu aşk
    Ay aşk bana bi sor, nasıl geçti sensiz bu aşk
    Ay aşk bana bi sor, sensiz nasıl geçti bu aşk
    Ay aşk bana bi sor
    #619494 (dokuzhanim, 09.09.2006 13:55)
  3. Yanında yalnızken, sana vuruldum ben

gercek aski anlatan cumlelere sahip ogun sanlisoy'un yapmis oldugu kaliteli bir sarki. sozlerle muzigide etkilidir.
    #2363622 (fabala, 23.09.2007 00:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bi sor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bi sor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bi sor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bi sor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » kamyoncu lokantasi » kurdistan » senden sonra » menemen garaj minibusleri » john douglas » miss evening » tolga cevik » devrimci karargah in saldiri aciklamasi » ders calissin diye ogluna internet alan baba » alisveris merkezlerinde alaturka wc olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bulent gokce » sudancikmisbalik » red stone » 80 leri guzel yapan seyler » hayat dersi » solculardan dayak yemek » turkiye nin sahip oldugu en buyuk degerler » sigara » iddia » erkekleri iki gruba ayiran kizlar