bana bakin develer 

kapat
  1. bir tehdit cumlesi. komik gibi ama bir o kadar da sapsal.

uktecinin notu: ?

ukteyi veren: mulayim (20.01.2008 04:09)
    #2876814 (84 44 114 44, 22.01.2008 01:03)
  2. bana bakın develer
    yetti ha yediğiniz naneler
    her şeyi affedecek değiliz
    biraz da bizden gelsin darbeler

herkes düşünüyor çıkarını
    çoktan hazırlamış kazığını
    beni sandılar galiba
    mutlu etme derneği başkanı

kıyak çektiklerinize gidiniz
    özveriyi onlardan bekleyiniz
    bugün itibariyle kapanmıştır
    af ve hoşgörü derneğimiz.
    #2877813 (tepesersemi, 22.01.2008 11:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bakin develer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bakin develer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bakin develer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bakin develer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » islama uygun flort teklifleri » prenses kilikli kizlar » telefon kulubesine calim atmak » idil firat » rustu saracoglu » bluevelveizm » zall oldu » asdoper » kucuk bir ask masali » drop by » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bitmesi gereken iliskiler » sulley ali muntari » taraf » saglik hizmetleri meslek yuksek okulu » kimligi belirsiz cesetler » basliklar ile atismak » ders calissin diye ogluna internet alan baba » cep telefonu melodisi olarak ezan sesi kullanmak » tatil anlayisi » fua cafe