bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum 

1. sana ayar verene sen gul at felsefesini benimsemis yazarin soylemi.
    #2720594 (sobaninyanindayatanevkedisi, 20.12.2007 16:16)
  2. sana tokat atana sen diğer yanağını çevir, felsefesini benimsemiş insan monologu. karşıdaki cevap verdiyse dialog da olabilir tabi.
    #2722012 (keskin sirke, 20.12.2007 21:38)
  3. bükemediğin bileği öpeceksin sözünü uygulamaktır.
    #3733290 (rex ares, 28.07.2008 13:58)
  4. (bkz: stockholm sendromu)
    #3733293 (edip sharabi, 28.07.2008 13:59)
  5. (bkz: ayar veren altın bulsun)
    #3733294 (olmekistiyorum, 28.07.2008 13:59)
  6. (bkz: ben senin bana ayar verebilme ihtimalini sevdim)
    #3733297 (iktidarsiz jigolo, 28.07.2008 14:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana ayar verdin ama ben yine de seni seviyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » eksi sozlukk » bu cuma seni camide goremedim imhotep » bozuyuk » emel goksu » kaos » hunkar » tsk ganimet toplamaz » lee cooper » tamer karadagli » hank moody » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pic » siddeti siradanlastirmak » trumanshow2 » oltu kebabi » meclis lokantasinin ucuz olma nedenleri » victor ikbeba » mustafa denizli » balli » nathaniel fisher » yaran videolar