bana avea nin bir oyunu mu bu 

kapat
  1. avea'dan kazığı yemiş bünyenin dillere pelesenk olası şarkı sözü.

sürekli ve sürekli duymama rağmen hala ve hala başıma gelmeyen avea oyunu.. **
    #3875663 (beitar jerusalem, 27.08.2008 00:02 ~ 00:30)
  2. avea kazığının, bir orhan gencebay şarkısıyla yoğrulmuş hali. gerçekten avea'nin oyunlarından birisi de mesajların iletilmemesi. 1 saat dolunca konuşmayı kesme oyununu da hiç söylemiyorum.
    insanın kız arkadaşıyla ayrılmasına sebebiyet verecek olay. gerçekten. mesajlarıma neden cevap vermiyorsun deyip, bitirebiliyor ilişkiyi insan.
    #3875669 (sacriter, 27.08.2008 00:03 ~ 00:21)
  3. bana kaderimin bir oyunu mu bu, aldı sevdiğimi verdi zulumu şeklinde giden orhan gencebay şarkısını hatırlatan söz. söylüyorum şu anda. bana avea nın bir oyunu mu bu?
    #3875681 (piyade cavus, 27.08.2008 00:04)
  4. avea aldığınız 500 mesajda toplam 150 tanesini , 5000 mesajda ise toplam 1500 tanesini iletmemesi dolayısıyla açılmış başlıktır.

bu cümlede anlatılmak istenen ise şudur; iletilemeyen mesajları tekrar gönderdiğimiz için böyle bir rakam ortaya çıkıyor, bu durumda bana avea'nın bir oyunu mu bu diye sormaktan alamıyor kimse kendini.

cümle içerisinde kullanalım :

- ya arkadaş nerdesiniz kapıda kaldım
    - oğlum ben sana mesaj attım en az 20 tane, biz x şehrinde tatildeyiz
    - bana avea'nın bir oyunu mu bu...
    #3881086 (OnurKul, 28.08.2008 04:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana avea nin bir oyunu mu bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana avea nin bir oyunu mu bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana avea nin bir oyunu mu bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana avea nin bir oyunu mu bu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » ipsala » sicak cikolataya cikolata atan insan » alkim kitabevi » birfevricocuk » nihat genc » uludag sozluk te yazar olmak » emel goksu » darbe sabahinda sozluk » ercan taner » 3 kere cumaya gitmeyen mumin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozge yilmaz » eski tadi kalmadi be abi adamlari » adorable julia » cumaya gittim gelcem » ruku eden agac » texas hold em » lekum dinikum veliye din » kuyruk salla » the shining » serbest seks