bana askini getir 

kapat
  1. charles bukowski kitabıdır. parantez yayinlarindan, avi pardo çevirisiyle çıkmıştır. bukowski potporisi olarak adlandırılabilir, şiirler ve hikayelerden oluşur. ocak 2003 te ikinci baskısı çıkmıştır.

--spoiler--
    ...
    mahvolmuş hayatlar
    olağandır
    bilgeler için de
    ahmaklar için de.

anacak
    o mahvolmuş hayat
    bizimki olduğunda,
    işte o zaman
    farkına varırız
    intiharların, ayyaşların, hapishane
    kuşlarının, uyuşturucu müptelaları
    ve benzerlerinin
    varoluşun
    manekşe kadar,
    gökkuşağı
    kasırga
    ve
    tamtakır
    mutfak
    dolabı
    kadar
    olağan
    bir
    parçası
    olduklarının.
    --spoiler--

arka kapaktan.
    #2627382 (kelmajeste, 25.11.2007 05:38)
  2. - hank..! bir şeyler istiyor musun dışarıya çıkıyorum?
    + bana aşkını getir.
    #4090620 (alone with everybody, 15.10.2008 10:45)
  3. bana askini getir yada sende gelme.zaten eve bi ekmek alip getirmisligin yok, anca askini getir. onu da kapi onunde birkacaksan sen ne ise yararsin.gelmee!!
    (bkz: askla karin doyuranlar)
    #4090646 (beyazin gorunmez hali, 15.10.2008 10:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana askini getir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana askini getir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana askini getir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana askini getir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » kayisdagi » facebook ta grup acarak dunyayi degistirmek » otobuslerdeki duracak dugmesi » elveda rumeli » sicarken hapsirmak » sozluk erciyes » algi carpilmasi » kaan sezyum » need for speed undercover » in case » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » arnavut cigeri » evan handler » on her majesty s secret service » begenilen en acikli turk filmleri » moderasyonun kacak guresmesi » uzayda cay icmek » yakup pasa » actors and sin » basliklar ile atismak » fingerbang