bana asiliyor musun diye soran kiz 

/ 2
kapat
  1. asılmıyorum bebeğim biraz daha sorhoş edersem gece seni yutacam diye bir cevap verilmesi sanırım en uygun cevaptır.
    #3830072 (teoberk10, 17.08.2008 14:07)
  2. "asılmalı mıyım?" diye sorulduktan sonra vereceği cevaba göre önceki sorusuna yanıt verilmesi gereken şahıs.
    #4029862 (sanirim osurdum, 01.10.2008 13:27)
  3. karşısındaki erkeği lafı uzatmaksızın anlamayı ve gerekirse şutlamayı düşünen hanım kızımızdır. harbi kızdır; seni inin inim inletip süründürmüyor ya ona bak sen.
    #4029915 (duchesse, 01.10.2008 13:42)
  4. xy: çok guzelsin
    xx: bana asılıyor musun?
    xy: sabah duş aldım...
    xx: nasıl yani? %&%&%&%&%
    xy: %&%&%&%&
    #4029920 (Cagliari, 01.10.2008 13:44)
  5. işe yarıyor mu diye cevap alır.
    #4030015 (Bard of Hell, 01.10.2008 14:11)
  6. (bkz: yok canım onu da nerden çıkardın)
    #4030045 (Adako, 01.10.2008 14:22)
  7. + kahvaltını yatağa getireyimmi yoksa masadamı yeriz?

- sen bana asılıyormusun yoksa?

+ geçti anam o vakit...
    #4172722 (firedod, 01.11.2008 22:57)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana asiliyor musun diye soran kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana asiliyor musun diye soran kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana asiliyor musun diye soran kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana asiliyor musun diye soran kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » yeni ford fiesta nin reklamindaki muzik » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » jigsaw in kendiyle oynamasi » 325 nci donem yedek subay sinavi » istanbul sokaklari » chp nin asureye donmesi » hukuki fiil » tat tat tat cokonat » turk telekom » serhat bayram » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » capital radio » gobege bosalmak » biri bunu doldursun butonun kaybolmasi » piero » matmazel degil madam » sizofreni » kediye banyo yaptirmak » unutmayan » something you can do with your finger » son ders ask ve universite