bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
  2. bana entry ni soyle sana ne oldugunu soyleyeyim
  3. bana lastfm ini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
  4. bana nick ini soyle sana kim oldugunu soyleyim
  5. bana yuzdeni soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
  6. bana arkadasini soyle
  7. filmini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
  8. dizini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
  9. reklamlari soyle hangi siteleri gezdigini soyliyim
  10. kisisel iletini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim

© 2008 - uludağ sözlük

bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» through the rain » insanin buyudugunu anladigi an » trolle acik mektup » sadece turkiye de gorulen olaylar » metroseksuel erkegin pipisi » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » galatasaray » 3 dev adam » 2008 pekin olimpiyatlari » iyi huylu yakisikli zengin kulturlu erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games