bana aris der rahmetli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aris
  2. aris fc
  3. aris veluhiotis
  4. aris kindt
  5. aris thessaloniki
  6. el aris antlasmasi
  7. evinizde vardir aris
  8. 2 nisan 1997 tofas sas aris maci
  9. rahmetli
  10. 14 subat 2008 aris fenerbahce ulker maci

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana aris der rahmetli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana aris der rahmetli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana aris der rahmetli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana aris der rahmetli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » igrenc espriler » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » rapid wien » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » icimdeki deniz » sag tac cizgisine paralel giden futbolcu » biz o kadar fakirdik ki » ieva s polka » the texas chainsaw massacre » olmek icin yasamak » galatasaray kurek takimi » erkegini elinde tutmak icin seks yapan kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zenan » avea » siyasi sube » 1 aralik dunya aids gunu » idris i bitlisi » moda yaslisi » yaran facebook gruplari » bluevelve » moderatorden ozel mesaj almak » radmanovic