bana anne deme 

kapat
  1. kızlar ve anneleri arasında yaşanan çatışmalarda anne saflarından atılan kurşunlardan birisi olan paradoksal sözdür.
    #827595 (azorka, 07.11.2006 19:27)
  2. hülya avşar: helin bana anne deme
    helin: ne diyim ya saçmalama
    hülya avşar: abla de
    helin : ciddimisin anne
    hülya avşar: bak ya terbiyesize
    not: ben hiç inanmadım kardeş olduklarına valla.
    #827632 (kelmajeste, 07.11.2006 19:40)
  3. çocuguna kızmış anneni verdiği tepkidir. kısa sürelidir bir süre annenin gözüne gözükmemek faydalıdır.
    #827638 (adini unutan adam, 07.11.2006 19:42)
  4. kuluğıma tanıdık gelen cümle kalıbıdır,öfkelenmiş ve artık kırılmış bir kalbi olduğunu belirten anne veryansını niteliği taşır.
    #827710 (puldüşü, 07.11.2006 20:04 ~ 22.07.2008 01:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana anne deme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana anne deme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana anne deme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana anne deme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » zaruret hali » across the pasific » faruk akbas » fantom agrisi » pompali dehseti » montreal canadiens » chip in » hanim dur kosma tansiyonun cikacak » seysi » otobuslerde yasanan sinir edici hadiseler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » natascha mcelhone » gusta » hal etmek » filistin » arnavut cigeri » gecerken ugramak » kehanet » bul beni » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » ipsala