bambi bufe 

/ 3
kapat
  1. ege bölgesinde yaşamanın en çok özlettirdiği şeylerden biridir, olmadık zamanda krize girip istanbula gitmeyi isteme sebebidir.
    (bkz: dilli kasarli tost)
    #4041007 (never neverland, 03.10.2008 21:25)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bambi bufe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bambi bufe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bambi bufe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bambi bufe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kivili elma suyu » kasarli kokorec » istiklal caddesi » bambiburger » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » bir turlu bulamadigim buton » youtube kapali miydi » sureyya yalcin » lan » bi siktir git dedirten basliklar » ceyhun yilmaz show » nocturnal concerto » osmanli yuzunden birbirine girmek » setra s431 dt » cok guzel hareketler bunlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sakli bahce » pazartesi uykusu » bir derdim var yasanmisliklari » 20 aralik taki bagimsizlik yuruyusu » kis kis cinler kis kis » ccgh » volkan in lincoln u takip etmesi » gizli ajan » okyanus altindaki fiber optik kablolar » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar