bambaskaymissin 

kapat
  1. genelde erkeklerin cinsel ili$kiden sonra bayan partneri etkilemek için kullandığı sözlerden biri olarak filmlerdeki yerini alan bu cümle ve benzerleri, diğer benzerlerinden farklıymı$sın, dı$ın aynı olsa bile için çok farklıymı$ manasına gelmektedir.

*
    #1838395 (3742372836, 29.06.2007 03:07)
  2. absürt bir konuşma yapan, akıllara zarar beyanatta bulunan kişiye söylenen,'senden bi nane olmaz' anlamı taşıyan şaşkınlık belirten söz.
    #2382948 (cernonil, 26.09.2007 13:31)
  3. ağza oturan süper laflar arasında yer alır. karşındakine diyecek birşey bulamadığın zaman hemen imdadına yetişir.
    #2382953 (arpaci kumrusu, 26.09.2007 13:32)
  4. umut sarıkaya'nın karikatürlerinde kullandığı süper söz.
    #3133504 (pysco, 13.03.2008 17:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bambaskaymissin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bambaskaymissin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bambaskaymissin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bambaskaymissin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben sana bir sey soyleyeyim mi » filmdeki sahneleri gercek sanan izleyici » kopek gibi seviyorum » erkegin esine sevgisini artiran 57 ilke » nick altinda hakaret edemeyen korkak sumsuk » bekareti beyninde olan kizin beynine tecavuz etmek » dexter » msn ikonu surekli mesgul olan insan » derya baykal » bogazlar komisyonu » kadinlarin universiteye gitmesinin anlamsizligi » yazar olduktan sonra masturbasyonu azaltmak » ben farkliyim » rte aski » yaran videolar » basliklari alt alta okumak » garibanin hakkini yiyip bar wc sine sican insan » tokalasmak zinaya goturur » yeni laiklik tanimi ihtiyaci » feat » okan bayulgen in che yi andirmasi » manyak aleyhisselam » poponu fethederim » evliligi abazanliktan kurtulmak olarak gormek » private sozluk » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » trumanshow2 » billups » deivid de souza » mustafa denizli » shota arveladze » galatasaray » lakerda » gardiyanlarin engin ceber savunmasi » ucuncu facebook texas hold em poker zirvesi » askerlik anisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » suleyman saritas » moderasyonu mahkemeye vermek » call of duty world at war » truman » yakisikli sarkicilari dinleyen koca kicli kizlar » 2 girls 1 cup » alkim kitabevi » doymadim doyamadim » suriye komandolari » drop by