bam margera 

kapat
  1. jackass üyesi kaykaycı karizmatik genç.mtv kanalında kendine ait viva la bam adlı programında çılgın fikirlerle ailesini yarıştıran,programın bir bölümünde slayer'ı evine çağırıp konser verdirerek kendisinden geçen çılgın adam...
    #216943 (blacksoul, 06.05.2006 19:52)
  2. yakın zamanda bir mtv prgramına * a malzeme olmuştur. güzel güzel yemişlerdir bu arkadaşı yaptıklarından mütevellit mubahtır.
    #216964 (mozambik tavsani, 06.05.2006 19:59)
  3. knoxville tayfasinin hasari cocugu..underground gruplara verdigi destekle taninir.him den ville valo en yakin dostudur ve programlarinda him in tur otobusunu kullanir.anne ve babasiyla olan iliskisi her gence ornek olmalidir * * ayrica 69 eyesin lost boys videosunun yonetmenligini yapmistir
    #243400 (glosoli, 14.05.2006 14:28 ~ 15:04)
  4. lamborghini gallardo sunun tepesine sun roof açtıran, ekran karşısında delirmeme neden olan şahsiyet.
    #1053749 (kont taruan, 25.12.2006 13:59)
  5. heartagrama karsi bir zaafi olan kaykayci. vucuduna him dovmeleri yaptirmistir.
    #1114163 (bilmem, 06.01.2007 13:47)
  6. "ailecek izliyoruz" türünden insan. evini viva la bam de görmek mümkündür. yemek odası him grubunun her türlü şeyiyle doludur.
    #1114177 (vera, 06.01.2007 13:51)
  7. mtv deki evli ve unlu ciftlerin hayatlarini gosterildigi igrenc programlardan birinde oynayacak ve bunu dogal hayatiymis gibi yansitacak kisi.
    #1607742 (bilmem, 04.05.2007 19:59)
  8. punk d programında gördük ki bu adam hiç de soğukkanlı, yani onların deyişiyle cool bir adam değilmiş.

zoru gördüğünde yusuf yusuf atan, tırsıp hemen ortamdan kaçmak isteyen senin benim gibi bir adammış. jackass i yaparlarken büyütmüşüz herhalde.
    #2719992 (uzun nick secmek cok sacma lan, 20.12.2007 14:02)
  9. Jackass ekibinden favorimdir.. Önemli güzel şahsiyet.
    #3781163 (desalvos, 06.08.2008 23:23)
  10. aynı zamanda bir pro skater ve tony hawk in yakın arkadaşı.
    #4114945 (thenis, 20.10.2008 16:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bam margera başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bam margera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bam margera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bam margera. Copyright of the articles are belong to their authors.

» don vito » tam macera » bams unholy union » bir gun beni arzularsan gel » smarterchild in odev yapmasi » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » ersan sen » nihat genc » benim annem bir melek » taraf » volkan akgul » yollama » ahmet necdet sezer » alkim kitabevi » olasi fotomac mansetleri » imhotep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » the killing » firefox eklentileri » ezan okunurken sozlugu kapatmak » beni hak ediyorsun » moderasyonun kacak guresmesi » cehennemin girisindeki olasi yazilar » huysuz virjin » kadin oldugum hissettirilsin istiyorum » doxan » dal dassak dolasmak