baltaci mehmet pasa 

/ 2
kapat

1. savaşa giderken yemeğine şap katılsaydı bu satırları moskova'dan yazıyo olabilirdik.

"savaşma seviş" atasözümüz de bu amcadan gelir.
    #3114839 (SAYKO5, 09.03.2008 15:27)
  2. çadırına gelen bir rus ablaya tav olan paşa!*
    #3139506 (deluruk, 14.03.2008 20:40)
  3. "benim için de göm" diye dualarımda yer verdiğim paşa.

çariçeymiş. hadi len. yemedi götün domaldın hemen, sokarım öyle yönetime. fedakarmış, rusya'yı kurtarmış bilmemne. önce götünü kurtar.
    #3976655 (der meister, 18.09.2008 00:21)
  4. iyi bir stratejisttir. yeniçerilerin "saldır" emrini "bizi öldürtmeye çalışıyorlar" diye yorumlaması ve ayak diremesi hatta savaş meydanında allem edip gallem edip sevmedikleri kendi subaylarını öldürdükleri bir orduda en doğrusunu yapmıştır.
    #4092216 (mbaran, 15.10.2008 17:31)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baltaci mehmet pasa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baltaci mehmet pasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baltaci mehmet pasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baltaci mehmet pasa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» osmanli imparatorlugu hakkinda bilinmeyenler » tarihin gereken degeri vermedigi sahislar » kadinlarin mahvettigi erkekler » iii ahmet » prut savasi » baltali hafize » new york ta hirsiz kovalayan baltali kiz » son osmanli yandim ali » cuk ile tarih yazmak » turk kizlarina isvecli kiz geni asilamak » work and travel » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » sevgiliye son kez sarilmak » sezen aksu » coen kardesler » sungur savran » mark levinson » heroes cry » ataturkculuk » avseq » gece kralicesi cicegi » ersan sen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » selenicereus grandiflorus » timmy 2000 » fenerbahce nin sampiyonlar ligi sampiyonu olmasi » sebahat adalar » askerligimi nerede yapacagim sorunsali » hillside su » alternatif kedi isimleri » 3 in 1 » kotu haber verme taktikleri » victor ikbeba