baltaci mehmet pasa ve katerina 

kapat
  1. murat sertoğlu nun iki ciltlik dev kitabıdır toplam 1500 sayfaya yaklaşır.

kitapta, çar ile generali arasında şöyle bir diyalog geçer

general menşikof:.. görmez olur muyum çarım! haşmetinizden herkes heyecan içinde kaldı. ben bile göz yaşilarımı tutamadım.

çar: haydi haydi. sen hayatında ağlamış adam değilsin! gözlerin gerçekten yaş dolsa , bu yaşlar suratından akacak çizgi bulamazlar..." 294.sf
    #1295738 (beyazyelkenli, 12.02.2007 21:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baltaci mehmet pasa ve katerina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baltaci mehmet pasa ve katerina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baltaci mehmet pasa ve katerina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baltaci mehmet pasa ve katerina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » azinliklarin kendi bayramlarinda izinli sayilmasi » loja » birol uzmez » gokyuzundeki yildizlari bkz zannetmek » jazz dinledikten sonra seks hayatinin renklenmesi » doxan » velayet hakki » andorex » tum sarkilari guzel olan albumler » adblock » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » murat karayilan » sticker » donsuz halini gormeden bir erkekle evlenmeyin » intro » hayri kivrikoglu » turkiye nin kurban kesmesi su anda haramdir » isci haklari icin eylem yapan sagci ogrenci » zenci erkekle cinsel iliskiye girmis turk kadini » sicar pozisyonda bekleyen kekolar » gece kralicesi cicegi