balonun en guzel kizi ben olmaliyim 

kapat
  1. baloya giden her salak genç kızın hazırlanırken, içinden sürekli tekrar ettiği cümle. bir de külkedisinde üvey kız kardeşlerinin baloya hazırlanırken iki dakikada bir tekrar ettiği replikti.
    #3877372 (uretim cini, 27.08.2008 13:17)
  2. hırslı ve kendine güveni olan genç kızın diğer kızlardan güzel görünme isteğini belirtir sözdür. hemen her kızda böyle bir istek yer alır. dişiliğin en yoğun hissedildiği anlarda ortaya çıkar.
    #3877412 (system error, 27.08.2008 13:25)
  3. o kadar şişerler şişerler şişerler ki bu kızlar, balonun en balon kızı oluverirler.*
    #3877427 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 27.08.2008 13:28)
  4. sonunda da genellikle hayal kırıklığıyla biten durumdur,çünkü dişi aslında çok rahat çok sade ve kendıne guvenerek gıtse balonun en guzeli,en alımlısı olma şansına daha yakın bır vaziyette bulur kendını.
    #3877430 (metalbros, 27.08.2008 13:29)
  5. -bu balonun en güzel kızı ben olmalıyım ahmet.
    +zaten iki kişi biniyoruz kızım ne diyosun?
    -tamam işte en güzeli ben olmalıyım.
    +....
    #3877441 (deeplomattt, 27.08.2008 13:30)
  6. -bu balonun en güzel kızı ben olmalıyım ahmet.
    +ha bak onlar 8 kişilik o olur.
    -en güzeli en alımlısı ben olmalıyım...
    +arkadaşlar 6 erkek turist yine amacına ulaştın len hadi iyisin.
    -en güzeli... en güzeli...
    +bağırmadan bin şuna
    #3877459 (deeplomattt, 27.08.2008 13:33)
  7. -bu balon varya ahmet,
    +evet hayatım en güzeli sen olmalısın biliyorum.
    -sana girsin ahmet *
    +...
    #3877473 (deeplomattt, 27.08.2008 13:36)
  8. -bu balonun en güzel kızı ben olmalıyım ahmet.
    +mezuniyet balomuza seni çağırarak ne kadar doğru bir tercih yapmışım hayatım.
    -en güzeli ben olacağım o gece..
    +sen her zaman güzelsin gel şöyle bakıyim...
    -+-+ ...........................
    #3877484 (deeplomattt, 27.08.2008 13:39)
  9. (bkz: balkonun en güzel kızı ben olmalıyım) *
    #3877492 (xargn, 27.08.2008 13:41)
  10. çirkin olan ve sadece bir gece dikkat çekmek isteyen hırslı kızların saçlarını, başlarını yaptırırken söyledikleri fazlada önemli olmayan cümledir. bir de ' baloda en cok eğlenen kız ben olmalıyım. ' vardır. cok taktir ederim, kendileriyle barışıktırlar ve belkide balonun en güzel kızıdırlar.
    #3877534 (n7 s8, 27.08.2008 13:48)
  11. holivud'un salak gençlik yapımlarında mutlaka geçen cümle.
    onlara göre dünyanın en büyük sorunu okulda düzenlenen yıl sonu balosudur.
    bir de ikinci büyük sorun olarak baloya eşlik edecek partner bulmak lazımdır tabii. kızımız/oğlumuz hoşlandığı kişiye teklif edemez, sonra da bir anda mucizevi şekilde okulun en popüler ismi o olur ve hoşlandığı kişi otomatikman yanından biter.
    filmin sonunda da iki gencimiz "kral ve kraliçe" seçilir, mutlu son olur.

(bkz: hollywood'dan öğrendiklerimiz)
    #3877567 (filozofil, 27.08.2008 13:55)
  12. kabaklarin ve farelerin, sihirli bir deynekle faytona donusebilecegine inanan genc kiz sayiklamasidir, atesler icinde. prensin yolda atinin nali ciktigindan, yuruyerek baloya yetisemez. bu en guzel olma derdindeki kizimiz da, balonun sonunda, kabaklari kemiren fareleri, elindeki cam pabucla kovalarken gorulur, karanliklar icinden.

balonun en guzel kizi, kapadokya semalarinda ucmaktadir filmin sonunda. sirtinda seker pembesi askili bi tisort, ayaklari yalin hemi de...
    #3877629 (narpiz cigneyen yilki ati, 27.08.2008 14:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balonun en guzel kizi ben olmaliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balonun en guzel kizi ben olmaliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balonun en guzel kizi ben olmaliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balonun en guzel kizi ben olmaliyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » nur yoldas » icimizdeki irlandalilar » ed houben » bermuda ask ucgeni » prison break » dalgali kur » adam and evelyne » emel goksu » hakan gunday » murteci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » facebook boku » insan haklari » sadettin saran » sosyalist basbug fedailerini ariyor » 20 aralik 2008 bursa texas hold em zirvesi » arog » paranin ne onemi var muhim olan insanlik » ulkuculerden dayak yemek » birbirine benzeyen unluler » gani ruzgar savata