baloncuk yutmak 

kapat
  1. bana genelde olan lakin tarifini yapabilir miyim tam emin olamadığım olay..bu olayın varyasyonları vardır ama bana genelde gazoz cola gibi meşrubatlar içerken olur.. misal bi anlık susuzlukla gazoz kapağı açılır, ilk yudum alınır o anda kapak açılırken çıkan baloncuklar , ikinci içişte ağıza dolar.. boğazdan geçerken hafif öksürük yapar..
    (ukteyi veren:akustik)
    #2187967 (hefeweizen, 24.08.2007 01:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baloncuk yutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baloncuk yutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baloncuk yutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baloncuk yutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » shabani nonda » in the night garden » nobel baris odulu » fucker ama gururlu genc » pastirma yazi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » excel in puf noktalari » fayton » casual sex » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » umut sarikaya tipi mutsuzluk » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » dolphin » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » limanla kavgali isyankar kaptan » es cinsel ayri yazilir » birden edilen ve agir kactigi anlasilan kufur » sinkers org » 50 numara ayakkabi giyen sozluk yazari » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak