balon 

/ 5
kapat
  1. yazdığı entrylerle balonun hacmini arttıran yazar. lan yine yazar dedim.

(bkz: sözlük kullanıcısı)

*

(bkz: kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm)
    (bkz: herkesi hasta ederim, ederim, ederim)
    #2419664 (CirkinOrdekYavrusu, 03.10.2007 03:55 ~ 04:01)
  2. cirkinordekyavrusu nickli yazarın adının sol frame e gelişinin engellemiş olduğundan tevvelüt şaşıran yazardır. vay anasını sayın seyirciler.

(bkz: #2419674)
    #2419681 (balon, 03.10.2007 04:00)
  3. entrylerimi sevmeyen, hatta tiksinen, her fırsatta entrylerimin altına ayar vermeye çalışan, lakin ayar'ın verilmeyip, alındığını özümseyememiş sözlük kullanıcısı.

ha bir de başlığım altından barış çubuğu uzatmış. Yok efendim, benim hümanizm ve demokrasi çığırtkanları ile işim olmaz diyor, iyi sözlük kullanmalar diliyorum burdan kendisine.
    #2419690 (CirkinOrdekYavrusu, 03.10.2007 04:04 ~ 04:05)
  4. gerçekliği, insanlığı özümseyememiş insanlara karşı savaş aça... eeeh hiç bir şey yapmayan yazardır efendim.

şu sozluk kimliginden, sozluk kafasından bir kurtulsak? insan gibi takılsak, ya da bir sussak? ayarmış cevapmış bokmuş püsürmüş. banane! yarın dersim var, uykum var duşa girmem gerek ama su ısınmıyor bir türlü, arada laf yetiştiriyoruz falan. oeh.

- sus diyor kara deli gönlüüüüğm, seeen istemedikçe susmaaaz diyor.
    (la dan söyleyin güzel oluyor, hafif muazzez abacı tadında)
    #2419695 (balon, 03.10.2007 04:08)
  5. (#2419681)

cirkinordekyavrusu'na * nick altı entariden ayar verdiğini * kendi başlığının altından duyurmak zorunda kalan, bir de üstüne bastıra bastıra entry numarası vermiş ki, "hani bakın ben bu yazara da ayar veririm" gibilerinden. anlaşılan nickim sol frame ye gelişinin engellenmesine üzülmüş kişi. bana ayar verdiğini kendinden başka kimseye okutturamayan sözlük kullanıcısı.

(bkz: vah canım)
    #2425057 (CirkinOrdekYavrusu, 04.10.2007 06:33 ~ 06:41)
  6. şeffaf, küçük, naylon poşet.
    #2431204 (fatality of fantasy, 05.10.2007 17:30)
  7. (bkz: tool dan anlamayan tool olsun)
    #2452691 (the franchise, 10.10.2007 17:57)
  8. içine hava doldurulan esnek lastikdir.her ne kadar çocukların eğlence araçlarından biriside olsa,içine sıcak hava uygulanan büyük balon yarışmalarıda düzenlenir.
    #2452775 (efe misin, 10.10.2007 18:13 ~ 19:03)
  9. tartışmasız her çocuğu mutlu eden varlık.

farklı bir kokusu vardı. bazen üzerinde simli gibi koyu renk boyalar olurdu. en büyük zevkim üzerine * tükenmez kalemle yazılar yazıp resimler çizip sonra havasını söndürdüğüm balonumun üstündeki minyatür yazılarımı yeniden okumaktı. son nefese kadar şişirilip ansızın bırakılan balon ise her yaştan oynayıcının ilgisini çekmiştir,

kaldı ki bu hareket çizgi filmlere destan olup çıkmıştır.
    havada amaçsız ve adressiz uçan şaşkın balon, utanmadan bir de karın ağrısına sebep mizahi sesler yayıverirdi.

balonla ilgili herkesin sevmediği tek atraksiyon, ücüncü şahısların elinde tuttuğu balonun ağzını iki yana açmak suretiyle, * okuyan herkesin bir kez daha kulaklarını çınlatan * , olayın öznesi * okuyan kişi ise, çevreye verilen rahatsızlıktan, ve size bakan kısık gözler çatık kaşlardan dolayı anlatılmaz sadisce zevkler alınan bu balondan ses çıkarma fiiliydi.

uçan versiyonlarına küçük yaşta anlam yüklenemezdi.

açık havada elden uçup giden balonun verdiği derin keder bi tarafa, o uzaklaştıkça beyinde yankıları artan '' ben sana demedim miydi sıkı tut bırakma diye şimdi ebenin s.kiyle oyna'' diyen benzeri anne naraları, üzülmek yetmiyomuş gibi kocaman karanlıklarla kaplardı insanın içini. uçup giden balonun ipine tutunmak ve o mutsuz ortamdan çıkıp çizgi film diyarlarına düşmek isterdi bünye. *
    sonradan tavşanlı deniz toplu versiyonları çıktı, piyasalara düştü, akıllara zarar.

balon ya.
    adı yeterdi mutlu olmak için.
    #2749972 (supertavuk, 26.12.2007 18:34 ~ 18:38)
  10. bir poker şarkısıdır.

--spoiler--
    http://tw.youtube.com/watch?v=y2ixHZ4WhZg +
    --spoiler--
    #2814836 (Schizofrenne, 09.01.2008 23:21)
  11. sanırım türkçenin amına koymayı kendine ilke edinmiş yazar. buyrun bir örnek: (#2951901)
    #2955345 (tarzan ince dallarda, 05.02.2008 17:58 ~ 17:59)
  12. ağzınınzla şişirmeye kalksanız bayılırsınız pompayla şişirmeye kalksanız bir zaman sonra kollarınızı hissedemezsiniz.
    ayrıca sonunda patlamayacak mı ne gerek var anlamıyorum ki.
    #3087631 (desiree, 03.03.2008 12:59)
  13. (#2052236) nolu entrysini an itibarı ile gördüğüm ve ahaha allahtan daha büyük bir iddiada bulunmamış diye adına sevindiğim yazar. aman diyeyim böyle sağlam oyuncuları hafife almayalım.

(bkz: ahmet çakar ın bikini giymesi)
    #3445567 (ciyzis kirayzs, 25.05.2008 15:23)
  14. hayattaki uçuşan şeylerden bırakınca giden. flort tarafından bir şarkı sıkıntılı zamanlarda dinlenilen.
    #3661830 (oceanland, 14.07.2008 04:12)
  15. oltaya gelmesini en son isteyeceginiz balik cesididir. zira once olanca gucuyle asilir, kocaman bir balik geldi sanip hizla cekmeye baslarsiniz, biraz cektikten sonra olta hafifler, balon ignenizle beraber ortadan kaybolmustur. hazirliksiz gittiyseniz, balik tutmak yalan olur.
    #4288900 (tmr tr, 27.11.2008 18:55)
/ 5
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balon. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oruclu olmayan yazarlarin sacmalamasi » aglarken burundan baloncuk cikmasi » ikea » kahrolsun pkk diyorum ulkeyi kurtariyorum » dersim isyani » sozlukculerin sosyomat sayfalari » kadikoy de galatasaray formasiyla gezmek » gaz kokusunu engelleyen kulot » ferhat gocer » cocukluk donemi sanrilari » otobuste zor acilan cami acan erkek » los angeles » the fray » itu sozluk » yazarlarin kondoma bakis acisi » her daim makyaj yapan kadin » flort » imkb » sismek » fotomac in transfer haberleri » turbana alternatifler » botoksla sismis kadin » son 20 yilin en iyi 20 sarkisi » baleine » mehmet yildiz » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » oscar wilde » ne mutlu turkiye » black widow » melih cevdet anday » dawsonleery » solculardan dayak yemek » bir gaflet aninda kayilmamasi gereken kadin » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » 5 aralik 2008 beyazit mitingi » the texas chainsaw massacre » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » jazz dinledikten sonra seks hayatinin renklenmesi » ulkuculerin pkk cilar dururken solculari dovmesi » cveevezvea » bu cuma seni camide goremedim imhotep » alone » sennur net » chris de burgh » sevilen dost » los angeles » ilker sarier