bally 

kapat
  1. aar kafa yapar.biraderle takıldık geçen, aklımızı yitiriyoduk.sonra bitader yemek ben alkol almaya çıktığımızda, ben sakindim de, birader milletin üstüne yürümüş.beyni sker, adamı piskopat yapar, dikkat.

not:gerçi o halüsinasyonları da hiçbişekilde ögremezsiniz kullanmazsanız.
    #7211 (mizantrop, 14.01.2006 04:21)
  2. kuvvetli bir yapıştırıcı. sadece yapıştırma işlemlerinde kullanılması, kazara burna çekildiğinde tövbe edilip bir daha bu şekilde kullanılmaması gereken yapıştırıcı.
    #144655 (july4th, 02.04.2006 13:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bally başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bally ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bally nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bally. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yardimci kimyasal » lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » sag sol yok hepimiz bir yan iz » cuccuk » ismail yk ali san benzerligi » anestezi » fernando torres » cassio de souza soares lincoln » cinsel hazzi penis boyuna baglamak » syd barrett » maslo » ust kattan gelen ohh ohh sesleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karanligin icinden » kalapaklus » ugg » dunkin donuts » gelen benim » windows new technology » rasyonel beklentiler teorisi » rap » rastgele seks » mercedes i olan yazarlar