balliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ball
  2. run the ball down
  3. dx ball
  4. pin the ball
  5. come with the ball
  6. put the ball on the
  7. poi ball
  8. air ball
  9. uni ball
  10. set ball

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beni orada arama » goat worship » blood of hatred » ofsayt kamerasi » nankor » allah a inanmama sebepleri » ayla algan » dolu dusun bos konus » isirgan otu » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » koray avci » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » sivas in tarihi eserleri » iyisi mi » aslanlar sahada tribunler ayakta » schattenfaust » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » kutukutupense » hizirla kirk saat » faruken bayraktare » marcel proust » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » woo hoo » trt » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » canim aciyor » dolunay » duzce guven a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa