balli 

kapat
  1. genelde şansı çok olan insanlara söylenen laf
    (markasiz, 28.02.2006 11:39)
  2. götünden bal akıyor tamlaması bu kişileri tanımlamak için oluşagelmiştir.
    (karga, 28.02.2006 11:44)
  3. (bkz: kıyak)
    (asiti kaçmış kola, 21.06.2006 15:33)
  4. bornova anadolu lisesindeokuyanların kendilerini başkalarına okuduğu okulu söylerken sarfettikleri kelima.balli
    (pink_floyd, 09.07.2006 17:19)
  5. içinde bal bulunan.
    (frozen hopes, 02.08.2006 17:11)
  6. zamaninda * kazi kazanda uc kere ust uste 2 milyon cikarmis kisilere hitap edilebilecek kelime.gerci rakam kucuk ama ben senin olasiligini sevdim kazi kazan.
    (optimus prime, 22.12.2006 03:02)
  7. yaptığı her işten beklenmedik derecede iyi sonuçlar çıkaran insan evladı.
    (keremalihan, 24.07.2007 02:27)
  8. çok güzel bi tatlı çeşidi.. altta profiterolun de içinde bulunana o ekmekten olur kocaman üstünde de onun biraz küçüğü.. sarı baldan adam gibi bi lakabı vardır bazı çocuklar arasında.. üstünde de bazen kiraz şekeri bulunur.. açken insanın gözlerinin aradığıdır..
    (hefeweizen, 13.09.2007 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran entryler » colin kazim richards » nat » ismail y k nin fenomene katilmasi » reyhanli nin tarihi eserleri » tan tasci » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dominic monaghan » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » nakliyeci memetali » eticin » kabak tadi » renin » yaran basliklar » akilli » kadin kumandasi » bakkaldan sakiz calan cocuk » hande kaya » vav olmak » yanlis cikarilan gunahlar » var misin yok musun » koncinalar » depresif ibne ingiliz muzigi » ankarali elvan dalton » nihat dogan in sozlugu basmasi » ferhat guzel » necmi perekli » develi nin tarihi eserleri » sunger fidani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa