balkondan sarkmak 

kapat
  1. neredeyse balkondan düşmeye neden olabilen tehlikeli hareket.

özellikle küçük çocukların balkonlardan aşağıya sarkmalarını önlemek gerekir. daha büyük yaştakiler için de aynı durum geçerlidir, insan her an dengesini kaybedebilir. aslında büyüğü küçüğü yoktur bu işin, sarkmadan da etraf seyredilebilir.

sonuç olarak balkondan sarkmak güzel değildir;

(bkz: balkondan sarkarken düşüp ölmek)
    #1461330 (deli bozgun dolu dizgin, 28.03.2007 01:35)
  2. çamaşırların sık sık yaptıkları eylem.
    #1461373 (tankut kabza, 28.03.2007 01:46)
  3. pencereden sarkmak versiyonunun en muheşemini, bizimkiler dizisinin cemil'inin yaptığı eylem...

- sevim koş katil, sabri bey'i dövüyo...
    * dur, sarkma cemil, düşüceksin şimdi...
    - sarkarım ben, benim adim cemil...
    #1463159 (paleface, 28.03.2007 16:41)
  4. kontrol edilmezse yere yapismakla sonuclanacak eylem.
    #1463167 (mrtince, 28.03.2007 16:42)
  5. - "a ha bu da düştü"
    #1463174 (zaknafien, 28.03.2007 16:44)
  6. herhangi birine sesini duyurmak amacıyla balkon parmaklıklarına dayanarak aşağıya bakmak ve seslenmek.
    #3264141 (abberline, 13.04.2008 11:56)
  7. balkon içeriyle dışarısı arasında bir sınırlı geçiş imkanı tanır bize,

içeriyle dışarısı,
    realizmle sürrealizm

balkondan sarkmak ise, dışarıya sarkmaktır, içerinin ruh haliyle dışarıya göz atmak yani.

dışarıya göz atarken sizi çevreleyen balkon korkuluklarına tutunup ruhunuzun bir bölümünü özgür kılmaya çalışırsınız.

bazen o arada, aşağıya sepet sarkıtırsınız, harikalar diyarından biraz elma alırsınız.
    #3264170 (satantango, 13.04.2008 12:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkondan sarkmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkondan sarkmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkondan sarkmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkondan sarkmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » devrimci testim » musevi » ataturk de elestirilebilmelidir » nurcu » baba » maruniler » stadium mk » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » bir turlu bulamadigim buton » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » malik aksel » 1 aralik dunya aids gunu » butun kadinlari ayni sanmak » mariachi » seksten once nutella » kocasinan lisesi » birinci nesil yazarlarin tasfiye edilmesi » ayse arman » kopekler sadiktir » youtube kapali miydi