balkondan balkona konusan insanlar 

1. ne yerler ne içerler bütün sokağın bildiği, sabahtan akşama kadar car car konuşan komşulardır bunlar.
    #1941681 (duchesse, 15.07.2007 22:05)
  2. bide kapı komşusu iseler birbirlerinin evinden çıkmayacakları kendimce görülmüş ve hergün yaşanmaktadır. **
    #1941706 (kugu golu canavari, 15.07.2007 22:10)
  3. balkondan balkona tabakla pasta vb veren komsulardır. gayette asil duygunun insanlarıdır yahu. *
    #1941710 (tatlı su levregi, 15.07.2007 22:11)
  4. bir osmanlı kültürüdür.
    osmanlı zamanında insanlar komsularla olan bağlarını koparmamak için evlerin pencerelerini karşılıklı yaparmış.
    (bkz: komsu komsunun külüne muhtaçtır)
    #1941754 (SHASHKIN, 15.07.2007 22:18)
  5. Sadece konuşmakla yetinmeyenlerdir ,birde çay demleyip çekirdeklerini yerlerken ,salt yaptıkları dedikodu salt izledikleri aşk dizilerinin yorumlarını yapmaktır.Günlük hayatta rahatça karşılaşabileceğimiz bir manzara olmakla birlikte en sinir bozucu olan yanı ise, birbirlerine yapmış oldukları esprilere,cıyak bir kahkahayla gülmeleridir.
    #1941766 (kapuska asI, 15.07.2007 22:20 ~ 16.07.2007 13:12)

© 2008 - uludağ sözlük

balkondan balkona konusan insanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. balkondan balkona konusan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkondan balkona konusan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» supernova » nihat hatipoglu tarzi program yapmak » marksist bakis » derberker » korkmuyorum sunnetci amca istedigin kadar kes » balik yagi » bizkitch » akim derken bokum deme » saziye ivegin » dun en cok entry giren yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games