balkonda otururken kafaya su damlamasi 

kapat
  1. üst komşunun balkona, kuruması için, yeni yıkadığı çamaşırları astığını belli eden durum.
    #3913692 (abberline, 04.09.2008 07:41)
  2. dışarı da klimanın altına oturulduğunda, 35 derece sıcakta, kafana damla düşmesidir.

uzun süre ne olduğunu anlayamaz insan.

- olum yağmur mu yağıyor lan?
    - oha be pişiyoruz ne yağmuru?
    - o zaman biri tükürdü .mina koyim!
    - klimadır abi o...
    - hee tamam o zaman...
    #3913696 (fatihkul, 04.09.2008 07:44)
  3. kafaya yarısı yenmiş şeftali parçası düşmesinden daha iyi bir olaydır. *
    #3914083 (ownblood, 04.09.2008 10:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkonda otururken kafaya su damlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkonda otururken kafaya su damlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkonda otururken kafaya su damlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkonda otururken kafaya su damlamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» periost » we have to go back » malzeme bilgisi » hukugu » imkb 100 endeksi » murphy noktasi » cok anlamli laflar » koltuk altinda cikan sivilce » sun sagari saki bana mestane disunler » terbiyesiz atasozleri » plautus urgan » ankara karsiyaka mezarligi » civciv cikacak kus cikacak » adiyos » www,89.com » sifali bitkiler ve otlar » yusuf islam in uu beybi beybi diye sarki soylem » henri de toulouse lautrec » www,89.com » is ve isci bulma kurumu » cristiano ronaldo » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » x e cakan y z yi yapan t m i yapan n dir » ataturk oldu diye aglamayan seriatci cocuk » tersine donen emek arz egrisi » yarim litre suyla yapilabilecekler » yaran msn iletileri » la noliy » tum formulleri guzel olan bilim adami » adalet ve kalkinma partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cristofano allori » roman okurken olen adam » oy bahcenize ben giremedim gazelden » nas suresi » kirez » bilkent te okuyup dubai gormemis ogrenci » beyaz etli prens » nathaniel fisher » rashit » parayi bulunca nick degistirmek