balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar 

kapat
  1. bana tükürük banyosu yaptıran çocuklardır, çocuk değillerdir lan onlar şeytanlardır.
    yolda yürürken o ibnelerden biriyle göz göze geldik. kurbanına bakıp bıçak bileyen katil gibi sinsi sinsi gülümsedi. bakışlarıyla bana "az sonra senin ağzına sıçacam nihahaha" der gibiydi. ama salaklığı üstünde olan ben, bu bakışlardan bi bok anlamayıp, üstelik "ne tatlı çocuk" der gibi bakarak yoluma devam ettim. az sonra kafama düşen ıslak bi şeyle silkelendim. elimi saçlarıma götütmeye cesaret edemedim, çünkü kafamda süzülen sıvının tükürük olduğunu anlamıştım. kafamı yukarı kaldırdığımda ipne çocuk çoktan saklanmıştı. gerilerden "tükürük saçı besler abla" diye cırtlak bi ses duydum. tükürük kafamdan aşağılara süzülmese ben o çocuğa yapacağımı bilirdim ya, neyse. kendimi banyoya zor attım yahu. bu çocukların balkonda durup yoldan geçenlere işeyen, sıçan, hatta boş şampuan şişeleri vs. atan versiyonları da var. neyse ki sıçanına denk gelmedim. ama kafama boş şişe atmalarına razıydım.
    ben yine de iyimser düşüneyim: tükürük saçı besler. ühühüü...
    #3629194 (altin vurus, 06.07.2008 21:46)
  2. kendi aralaralarında "kim daha uzağa tükürecek", "kim daha isabetli tükürecek" gibi kategorilerle yarışan veletlerdir.
    #3629204 (dusunenadam, 06.07.2008 21:49)
  3. balkondan şşşttt diye seslenen çocukların iki üst levelidir bu tüküren veletler.yaşları 10'u geçmez eğer geçiyorsa bi sorun vardır muhtemelen.
    #3629206 (lip gloss and black, 06.07.2008 21:49)
  4. balkondan misket, kaşık-çatal, oyuncak atan çocuğun birkaç alt seviyesindedir bu çocuk. çok iyi bi haltmış gibi(bkz:ben. kadeşleri varsa daha çok sevilir çünkü daha az yaramazdır.
    #3629216 (4bucuktan5bucuk, 06.07.2008 21:52)
  5. ağzına iki tane çakılası şımarık veletlerdir.
    #3629227 (buyuyunce moderator olucam, 06.07.2008 21:54)
  6. (bkz: uykusuz)

(bkz: fırat)

saol uğur gürsoy!
    #3629243 (herostratos, 06.07.2008 21:58)
  7. kulakları çekilesi yaramaz çocuklardır. "ne tükürürsün milletin kafasına" denilesi çocuklardır.
    #3629261 (azrail, 06.07.2008 22:01)
  8. (bkz: psikopat)
    #3629487 (bear, 06.07.2008 22:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about balkonda durup yoldan gecenlere tukuren cocuklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» irfan sahinbas atolye sahnesi » poturdemek ne lan » dil ve yarak temizleyicisi » besle kargayi oysun gozunu » dede korkut hikayeleri » viceroy special » kutup » peacock wiseman » prezervatif almaktan utanmak » anlamli sarki sozleri » cahit ucuk » playboy tv » garantiarkadas com » satrap » carsamba tv » red alert 2 yuri s revenge » 89 com » yasaktube » mcdonalds alo servis » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » delil » yusuf altintas » abazanlik turkiye nin en buyuk sorunudur » olmek icin yasamak » iset » abandon » cin » sevgilisiyle mesajlasan erkek iktidarsizdir » sadece turkiye de gorulen olaylar » tum formulleri guzel olan bilim adami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alien vs predator gold » konusurken kah senli benli kah sizli bizli olmak » eski sevgiliden gelen mesaj » feeling paranoid » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » rehab » anarsist » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » viva » sakli bahce