balkona kamp kuran sokak kedisi 

kapat
  1. balkona gelip kamp kuran, her balkon kapısı açıldığında zırt diye miyavlayarak uyuması için bırakılmış kartondan fırlayıp yemek isteyen kedidir. kendisinin ayrıca manita bulmak için kaçtığını sandığım kamil kedimi kaçırdığını ve fidye karşılığı olan kuru mamayı balkona bırakmamı istediğini düşünmekteyim. bunun için geçerli sebeplerim de var. hayvan her gün saatlerini balkonumda geçiriyor kapıyı açınca içeri giriyor dolaşıyor, miyavlıyor. önceleri yavrularını beslemek için yalvarıyordu sosis veriyordum onları yavrularına götürüyordu. şimdi terk etmiş yavrularını bana yavşıyor. her ne kadar evden kaçan abazan kedimin yasını tutsam da yine de bu kamp kuran yavşak koca gözlü kalın kuyruklu eskiden ev kedisi olan ve bir .rospu çocuğunun bakamayıp sokağa attığı kediye suyunu, yemeğini verip gıdısını okşamaktan kendimi alamıyorum. ama lütfen bak benim kedimi geri ver.
    #3719603 (laz pacino, 25.07.2008 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

balkona kamp kuran sokak kedisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. balkona kamp kuran sokak kedisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu balkona kamp kuran sokak kedisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevismek » bilgisayar kapanisina dort dakikalik sarki koymak » 4472522 » spoiler nedir bilmeyen yazar » ogretmenden izin almadan dersten cikmak » turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi » ulu sozluk e bir daha gelinse alinmayacak nickler » heterodoks istikrar politikasi » tele lost control » aile bireylerinden gelen komik sms ler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games